ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-05-2019

Javne konsultacije za Nacrt Odluke o komunalnom redu u Budvi

Sekretarijat za komunalno stambene poslove upućuje Javni poziv građanima opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, interese i stavove u vezi pripreme Nacrta Odluke o komunalnom redu na teritoriji Opštine Budva.

U skladu s odredbama Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, koje se odnosi na oblike i mehanizme učešća u postupku prcrhodnog konsultovanja, Sekretarijat za komunalno stambene poslove, obavještava sve zainteresovane subjekte da svoje predloge, stavove i interese mogu izraziti dostavljanjem istih:
u pisanoj formi putem pošte na adresu: Sekretarijat za komunalno stambene poslove, Trg sunca br.2, putem e-mail adrese: [email protected] u neposrednoj komunikaciji sa sekretarom Sekretarijata svakog radnog dana u vremenu od 08.30h do 12.30h, za vrijeme trajanja perioda prethodnog konsultovanja od 17.05.2019. do 17.07.2019. godine.

Sekretarijat za komunalno stambene poslove dužan je da obradi sve podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačini izvjestaj o istom, koji ce biti objavljen na internet adresi Opštine Budva www.budva.me i to najkasnije 20.07.2019. godine.

Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjavanja izvještaja, Sekretarijat za komunalno stambene poslove ce pripremiti Nacrt Odluke o komunalnom redu na teritoriji Opštine Budva, koji ce biti upućen na Javnu raspravu.