ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

25-11-2019

Javna rasprava o budžetu sjutra u Petrovcu

Sekretarijat za finanasije Opštine Budva pozvao je građane, preduzetnike, preduzeća, mjesne zajednice, organe lokalne samouprave, NVO, kao i javne ustanove i preduzeća čiji je osnivač Opština da dostave svoje predloge, sugestije i stavove u vezi pripreme Nacrta odluke o budžetu Opštine Budva za 2020. godinu.

Program javne rasprave za Nacrt odluke o budžetu opštine Budva za 2020. godinu je dostupan u periodu od 20. 11. do 04. 12. tekuće godine.

Uvid u Nacrt odluke o budžetu opštine Budva za 2020. godinu i pojašnjenja vezana za isti, biće dostupno svim zainteresovanim strankama u periodu od 20. 11. do 04. 12. tekuće godine, u kancelariji broj 78. u Sekretarijatu za finansije, Opština Budva, Trg sunca br. 3, Budva, u terminima od 09h do 11h.

Nacrt odluke o budžetu opštine Budva za 2020. godinu biće dostupan svim zainteresovanim strankama u periodu od 20. 11. do 04. 12. 2019. godine , na:

- internet adresi Opštine Budva www.budva.me

- Oglasnoj tabli u Opštini Budva, Trg sunca br. 3, Budva

U skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku Javne rasprave, Sekretarijat za finansije obavještava subjekte da svoje primjedbe, predloge, stavove i interese mogu izraziti:

Utorak, 26. novembar u Petrovcu, sala JU "Crvena komuna" sa početkom u 11h za: Mjesne zajednice Petrovac, Sveti Stefan, Buljarica, Reževići, građani i institucije sa područja ovih mjesnih zajednica

Srijeda, 27. novembar u Budvi, sala Opštine Budva, sa početkom u 11h za: Mjesne zajednice sa područja užeg dijela grada, kao i mjesne zajednice Bečići, Brajići, Gornji Pobori, Jaz, Markovići i ostale koje ne pripadaju užem dijelu grada (građani i institucije sa područja ovih mjesnih zajednica)

Srijeda, 27. novembar, Budva, sala opštine Budva, sa početkom u 13h Stručna javna rasprava (starješine organa uprave, direktori javnih ustanova u preduzeća, korisnika budžetskih sredstava)

Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt zaintersovane stranke mogu slati pisanim putem na adresu: Opština Budva, Sekretarijat za finansije, Trg sunca br.3, Budva, i preko Pisarnice opštine Budva – na istoj adresi; i/ili elektronskim putem na adresu: [email protected] u periodu od 20.11. do 04.12.2019. godine.

Sekretarijat za finansije Opštine Budva razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi najkasnije do 06. 12. 2019. godine.

Izvještaj iz prethodne tačke objaviće se 06. 12. 2019. godine na internet adresi Opštine Budva www.budva.me, na web strani Organi lokalne uprave i službe/ Sekretarijat za finansije/ Novosti i na Oglasnoj tabli u Opštini Budva, Trg sunca br.3, Budva.