ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

20-03-2018

HG Budvanska rivijera organizuje Career Day

Hotelska grupa Budvanska rivijera, u četvrtak 29. marta sa početkom u 11 sati, organizuje Career Day za sva zainteresovana lica koja žele naći zaposlenje u najvećem turističko ugostiteljskom preduzeću u Crnoj Gori.

Career Day je zamišljen kao interaktivni događaj, na kojem će predstavnici kompanije HG Budvanska rivijera zainteresovanim licima prezentovati otvorene radne pozicije u kompaniji, kao i to, koji uslovi treba da budu ispunjeni da bi se za navedene pozicije moglo konkurisati, navode iz PR službe HG Budvanska rivijera.

Sva zainteresovana lica za posao, imaće mogućnost da na licu mjesta predaju radne biografije kao i da obave intervjue sa predstavnicima kompanije HG „Budvanska rivijera”.

Hotelska grupa Budvanska Rivijera upravlja i posluje sa 5 hotela: hotel Palas (4 plus*) Petrovac, 171 smještajna jedinica, Turističko naselje Slovenska plaža (3+*) i ( 4*) Budva, 1016 smještajnih jedinica, hotel Aleksandar (4*) Budva, 187 smještajnih jedinica, hotel Castellastva (4*) Petrovac, 185 smještajnh jedinica i Hotel Mogren (3+*), 49 smještajnih jedinica.