ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

28-06-2019

Helena Hauff i Eelke Kleijn nova pojačanja Sea Dance festivala!

Svojim premijernim nastupom na No Sleep bini Sea Dance festivala, pridružiće se liderka njemačke elektronske scene Helena Hauff i renomirana holandska zvijezda Eelke Kleijn.

Rezidenta njemačkog kluba Golden Pudle i osnivača lejbla Return to Disorder, mediji nazivaju najboljom pojavom iz Hamburga koja se desila muzici poslije Bitlsa. Njen Essential miks za BBC proglašen je najboljim u 2017. godini, a ova godina zasigurno će ostati upamćena po furioznom nastupu na Time Warp-u rame uz rame sa Ninom Kraviz koja je prošle godine priredila istorijski nastup uz izlazak sunca na prepunoj plaži Buljarica.

Sa njom na No Sleep binu stiže i renomirana holandska zvijezda Eelke Kleijn, multitalentovani producent i moderni kompozitor koji je zavrijedio hvale renomiranih svjetskih izvođača poput Fatboy Slima, Pete Tonga, Loco Dice, Rudimentala i brojnih drugih.

No Sleep ekipi na Sea Dance festivalu pridružiće se miljenica domaće i svjetske publike Tijana T. Jedan od rezidenata EXIT festivala među brojne nastupe širom planete, upisala je i one u kultnim klubovima "Berghain", "Space Ibiza", "Fabric", "Fuse", "Concrete" i desetinama drugih.

Pored nje, stiže i veliki doajen regionalne scene sa više od 200 izdanja za svjetske labele Marko Nastić, koji će ove godine zavrtjeti na No Sleep bini.

Snagu domaće i regionalne scene pokazaće i brojni drugi kao što je osnivač kultne izdavačke kuće "Laus" i dubrovačka legenda svjetskih razmjera Haris, mostarski house mag Mili Sefić, progressive maestro iz Koprivnice Kraundler, tuzlanski majstori miksa Vanyanoi Facho, čiji će domaćin u Crnoj Gori biti beogradski veteran Popi Divine, te neki od najistaknutijih crnogorskih producenata i disk džojeka Audiostorm, Mr. Lekka, Rayo i Double Needle Project.