ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

05-12-2014

Filmski festival “Winter city fest” Budva

Kulturno-zabavna ponuda Budve ovog decembra biće bogatija za zimski filmski festival “Winter city fest”.

Građani Budve, njeni posjetioci i svi ljubitelji dobrog filma imaće priliku da od 5-14. decembra u srednjoškolskom centru Danilo Kiš, u terminima od 18.30 i 21 sat pogledaju neke od najnovijih svjetskih naslova, kao što su Hobit 3D, Interstelar, Igre gladi, Gluplji i tuplji DA, i još mnoge druge.

Program festivala prilagođen je i najmlađim članovima društva, tako da će mališani biti u prilici da isprate i aktuelna ostavrenja iz svijeta animiranog i crtanog filma u 3D rezoluciji, poput Pingvina, Pčelice Maja, Spašavanje djeda Mraza.

Festival je realizovan u saradnji Opštine Budva, JU Grad Teatar i kompanije Lovćen film, kao simbolična najava predstojećem otvaranju budvanskog bioskoa u TQ centru Plaza i ujedno je sastavni dio zimskog kulturnog programa Grada teatra. Podrška festivala “Winter city fest” Budva su JP Mediteran reklame i RTV Budva.

Karte u pretprodaji za filmski festival „WINTER CITY FEST BUDVA“ možete kupiti od danas do petka, 5. decembra na info pultu u TQ centru Plaza, u jutarnjim terminima od 10-13 sati i poslije podne od 16-19 sati. Od 5. decembra, kada počinje revija filmova karte možete kupiti od 10-13 sati u TQ centru i od 17.45-21 sat u SMŠ Danilo Kiš. Festival traje do 15. decembra, a u nastavku možete pogledati koji vas sve naslovi očekuju.