ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

10-07-2020

Dvije opcije za Mesuta Ozila!

Bivši reprezentativac Njemačke je i dalje najplaćeniji igrač Arsenala, iako je već dugo daleko od prave forme. Mnogi smatraju da je njegov ugovor teg oko vrata "Tobždija" i da ih značajno ometa na tržištu, ali Arsenal jednostavno nema pravo rješenje.


Foto: EPA/EFE

Ozil zarađuje oko 400 hiljada eura nedjeljno, to niko nije spreman da mu ponudi, a on ima pravo da odradi ugovor do kraja, u suprotnom bi "Tobdžije" morale da ga otpuste, što bi značilo da moraju da mu otplate sve što mu je ugovorom garantovano.

Tako je vezista i dalje član tima sa "Emiretjsa", čini se da ni Mikel Arteta ne može da ga vrati na pravi put.

Izvjesno je dakle da Arsenal neće moći da ga proda ni ovog ljeta, a 31-godišnji vezista je navodno napravio i plan za nastavak karijere.

Loša vijest za Arsenal je da planira da ostane još godinu dana na sjeveru engleske prijestonice i da onda kao slobodan igrač promijeni sredinu.

Za njega navodo postoje samo dvije opcije - rekao je prijateljima da će ljeta naredne godine karijeru nastaviti u Turskoj ili u SAD.

Nije tajna da su i ranije pokušavali da ga dovedu klubovi iz Istanbula, ali niko nije bio spreman da mu ponudi platu koju ima u Londonu, dok već neko vrijeme postoji i interesovanje iz SAD. Pisalo se da ga prati Di Si Junajted iz Vašingtona.


Izvor: Sportske.net