ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

24-05-2018

Dostavna vozila šetalištem uz pojačanu kontrolu

Asfaltiranje ulica Gospoština i Lovćenska koje je bilo najavljeno za juče, odloženo je zbog loših vremenskih uslova, a planirani radovi, biće završeni najkasnije do 1. juna.

Kako je kazao pomoćnik sekretara Sekretarijata za komunalno stambene poslove, Aleksandar Popović, na budvanskom šetalištu izvršena je sanacija behaton kocki u površini od 600m2.

Uklanjanje betonskih prepreka, koji su postavljeni kako bi se zaustavilo vandalsko ponašanje nesavjesnih vozača, očekuje se ubrzo.

Odmah nakon uklanjanja tih prepreka, kako je istakao Popović, ponovo će se nesmetano vršiti dostava za ugostiteljske objekte, u periodu od 5 do 11 sati.

"Dogovorili smo sa Udruženjem ugostitelja da nađemo način da se šetalište u tom periodu oslobodi isključivo za dostavna vozila. Najbitnije je uraditi nadzor nad vozilima na šetalištu, jer treba zaštiti interese određenog broja lokala koji zavise od dostave", naveo je Popović.

On je napomenuo i da je počela sezona, te da treba obezbijediti turistima da šetalište koriste za ono za šta je ono prevashodno i namijenjeno - za šetanje.

"Omogućićemo vršenje dostave najkasnije do ponedeljka, kada ćemo ukloniti betnonske tegove", dodao je Popović i zaključio da će kontrola vozila biti pojačana, kako bi korisnike navikli na taj režim saobraćaja.