ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

13-04-2015

Dječji proljećni vikend 18. i 19. aprila

„Dječji Proljećni Vikend“ održaće se 18. i 19. aprila u u shopping centru Delta City u Podgorici pod sloganom „Hajde da se družimo“.

Kako su saopštili organizatori, na šestom „Dječjem Proljećnom Vikendu“ učestvovaće mališani iz oko 50 institucija i organizacija koje rade sa djecom.

“Kao i svake godine, pripremili smo bogat edukativno-zabavni program, a biće i slatkih nagrada. Srećni smo što smo prošle godine, priredili najveći dječiji događaj, jer smo u dva dana okupili oko 1.500 mališana, a njihov program je gledalo oko 30.000 posjetilaca”, navodi se u saopštenju.

Tradicionalno, učesnici na manifestaciji su i mališani iz Dječijeg doma ”Mladost” iz Bijele, mališani iz Resursnog centra za rehabilitaciju djece oštećena sluha i govora iz Kotora, kao i iz centra ”1. jun” iz Podgorice koji će nam pokazati svoje umijeće u dječjoj igri.

Bogat program će se odvijati tokom cijelog dana, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj plesnih klubova, glumačkih sekcija škola, malih pjevača, plesača, glumaca.

Detalje o programu možete naći na sajtu www.djecijiproljecnivikend.com