ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

27-05-2017

Danas Brodet fest u Pržnu

Šesti Brodet fest biće održan u subotu, 27.maja, u Pržnu.

Kako obavještavaju, Turistička organizacija opštine Budva (TOB) nastavlja sa organizacijom lijepih manifestacija u periodu predsezone.

Brodet fest predviđa cjelodnevni program koji podrazumijeva pripremu i degustaciju brodeta, lokalnih poslastica i crnogorskih vina, bogat dječiji program i koncerte primorskih klapa.

"Zvanični program počeće u 16 sati defileom Gradske muzike i mažoretki, nakon čega će biti održan bogat dječiji program sa Dejanom Đonovićem i Žarkom Žapcem uz dodjelu nagrada. Od 18 sati počeće priprema i degustacija brodeta, vina i tradicionalnih slatkih delicija uz klapsku muziku duž šetališta. U 20.30 nastupiće ansambl Toć, a od 22 h poznata pop pjevačica Goca Tržan", najavljuju iz TOB-a.

Tradicionalne manifestacije kao što je Brodet fest, kako ističu iz TOB-a, produžavaju turističku sezonu.

"Od posebnog značaja u realizaciju Brodet festa je uključivanje svih stanovnika i privrednika ovog, posebno važnog, dijela naše opštine. Imajući u vidu da održavanje ove manifestacije utiče na poboljšanje kvaliteta ukupne ponude cijele budvanske rivijere, kao i da značajno utiče na produženje turističke sezone i čini boravak turistima još ljepšim i bogatijim, trudimo se da ovaj i slični kulturno-zabavni programi ostanu tradicionalani", obavještavaju iz TOB-a.