ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

10-08-2017

Božović: Sve snage ćemo uložiti na povratak u Prvu ligu

Rukometaši Budvanske rivijere pripreme za novu sezonu u novom nižem rangu takmičenja počeće 21. avgusta. U izmijenjenom sastavu, izabranici Branislava Božovića pokušaće da se vrate u elitu gdje, zahvaljujući ranijim rezultatima, i pripadaju.

Prošlogodišnju sezonu rukometaši Budvanske rivijere završili su isključenjem iz Prve lige.

Prema riječima ternera Branislava Božovića, ove godine ambicije kluba su velike, a to je povratak u elitu.

"Lokalna samouprava će stati iza kluba tokom realizacija ambicija, a mi nastavljamo tamo gdje smo stali. Imamo veliki cilj da se vratimo u Prvu ligu sa prvim timom, a mlađe kategorije ojačati i ojačati rad sa njima. Ove godine ćemo imati da igramo četiri lige, djevojčice Prva liga, kadeti i pioniri, tako da ćemo baš imati dosta obaveza. Već 21. avgusta krećemo sa radom u punom pogonu", naglasio je Božović.

Izmjene u igračkom kadru nijesu mogle zaobići ni rukometni klub koji je godinama unazad važio za rasadnik talentovanih igrača i mnogima od njih je baš Budvanska rivijera bila odskočna daska u daljoj karijeri.

"Pešić je pošao u Sloveniju u Škofju Loku, Lacmanović u Izrael u Makabi i, na neki način, ovaj klub im je odskočna daska za njihove dalje angažmane. Naš cilj će i dalje biti afirmacija igrača i njihovo slanje u veće sredine", istakao je Božović.

I ove godine će, prema njegovim riječima, biti pružena prilika mladim igračima, a na njima je da se dokažu.