ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

05-05-2019

Boćari Maina izgubili od Slovenaca, borba za osvajanje titule tek predstoji

Ekipa Boćarskog kluba Maini iz Budve izgubila je u revanš meču osimne finala Lige šapiona od ekipe Boćarskog kluba Zabiče iz Slovenije, rezultatom 12:10.

Bilo je potebno da dobiju sve četiri discipline, što se, kako su kazali iz Kluba protiv protivnika kao što je Slovenija, teško moglo realozovati.

Ipak, ne kriju zadovoljstvo, sreću i radost, uprkos porazu.

"Juče se u tivatskoj dvorani pisala istorija! Prvi put u Crnoj Gori je utakmica imala prenos na televiziji MNE! Naša ekipa je igrala za plasman među osam najboljih u Evropi. Mislili su gosti lako će, ali nije bilo tako. Do samog kraja meč je bio neizvestan. Na boću od pobijede i dodatnog izbijanja za plasman dalje. Ugasili su se u jednom trenutku navijači Slovenaca, a naši navijači bili do usijanja. Međutim ipak minimalni poraz od 12-10. Boćanje je u ovom revanšu pobijedilo, ovako se dovode navijači i mlađi naraštaji. Sve čestitke protivniku na plasman dalje a naši momci su stekli neko novo iskustvo koje će im značiti u tek započetom prvenstvu za osvajanje titule", saopštili su iz budvanskog Kluba.
Reklame