ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

17-01-2017

Art-press uspješno završio još jednu poslovnu godinu

Budvanska firma ART-PRESS, čija je djelatnost informisanje, organizovanje kulturnih manifestacija i izdavaštvo, završila je uspješno još jednu poslovnu godinu.

Kako je saopštio izvršni direktor ART-PRESS-a, novinar i publicista Ranko Pavićević, za 12 mjeseci prošle godine organizovano je 35 kulturnih manifestacija.

"U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, organizovano je 15 samostalnih likovnih izložbi i dvije medjunarodne likovne kolonije, koje su okupile 25 poznatih slikara iz zemlje i svijeta, a isti broj stvarao je i u dvije medjunarodne likovne kolonije u poznatom budvanskom hotelu Mogren. To znači da su u organizaciji ART-PRESS-a prošle godine na Budvanskoj rivijeri stvarali i svoje radove izlagali 75 poznatih akademskih likovnih umjetnika sa raznih meridijana.

Iz oblasti izdavačke djelatnosti, objavljene su 4 knjige domaćih autora i organizovano 6 književnih večeri u Budvi i Podgorici.
U pres centru hotela Tre canne u Budvi, organizovano je 10 pres konferencija, medijskih kampanja i promocija.

Nije sve ovo bilo lako, ali smo ipak uspjeli da na najljepši način, kulturom upotpunimo turističku ponudu na Budvanskoj rivijeri, zahvaljujući uspješnoj saradnji sa kompanijama Budvanska rivijera, Queen of Montenegro i Fab live, koje su prepoznale koliko je važna veza kulture i turizma", kazao je Ranko Pavićević, izražavajući radovanje što je zajedničke programe vidio veliki broj inostranih i domaćih turista, ali i gradjana Budve, kojih je iz godine u godinu sve više, pogotovo u zimskom periodu.

Tokom druge polovine januara i tokom februara biće organizovane dvije književne večeri i jedan muzički koncert a ambiciozni program aktivnosti za ovu godinu biće utvrdjen do kraja januara, saopšteno je iz budvanskog ART-PRESS-a.