ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

21-10-2019

AMSCG: Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori se jutros saobraća po suvim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama i sjevernim predjelima.

Iz Auto moto saveza apelovali su na vozače da poštuju saobraćajne propise i ograničenja brzine.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami – Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane - Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.