ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

16-01-2019

AMSCG: Oprez zbog moguće poledice

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u višim predjelima moguća je poledica zbog niskih temperatura.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore da su duž klisura i usjeka mogući odroni.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12, od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta i od 22 do šest sati.

Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Lubnice-Jezerina zbog radova je promijenjen saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog putu m-6 dionica Trubjela-Vilusi saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati. Van ovih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će zbog radova biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.