ENG | MNE

 
Nalazite se ovdje: Naslovna >> Vijesti

Vijesti

Društvo 02-12-2020

KCCG: Životno ugroženo 26 pacijenata

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) 26 pacijenata zaraženih koronovirusom životno je ugroženo.

Sport 02-12-2020

Jezero pobijedilo Petrovac rezultatom 2:0

Fudbaleri Sutjeske i Jezera ostvarili su pobjede u 16. kolu Telekom Prve crnogorske lige. Jezero je u Beranama slavilo protiv Petrovca 2:0, za peti trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Društvo 02-12-2020

Sjutra Maini - Mendule i Podostrog bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, sjutra, u četvrtak 03. decembra, u terminu od 9 do 13 časova bez napajanja električnom energijom će ostati dio naselja Maini - Mendule, Podostrog, saopšteno je iz Cedis-a.

Politika 02-12-2020

Krivokapić: Vlada diskontinuiteta, slobode i jednakosti

Nova vlada će biti vlada diskontinuiteta, slobode i jednakosti, poručio je madatar Zdravko Krivokapić, navodeći da se postojeća kriza može prevazići isključivo reformama, poštenim i domaćinskim upravljanjem, znanjem i radom na jačanju vladavine prava.

02-12-2020

Šumaher junior zvanično u Formuli 1

Sin legendarnog Mihaela Šumahera, Mik Šumaher, u narednoj sezoni Formule 1 voziće za Has, zvanično je saopštio američki tim.

Ekonomija 02-12-2020

Fokus nove vlade na razvojnoj ekonomskoj politici

Fokus vlade u narednom periodu biće na razvojnoj ekonomskoj politici i unapređenju konkurentnosti, saopštio je mandatar Zdravko Krivokapić i dodao da je posebno važna konsolidacija javnih finansija i suzbijanje sive ekonomije uz pooštravanje kaznene politike.

Društvo 02-12-2020

Balabušić: Trg ispred Starog grada dobiće novi izgled naredne godine

Iz Mjesne zajednice Stari grad najavljuju da će u narednoj godini akcenat u radu staviti na uređenje trgova ispred bedema, kako bi istorijsko jezgro Budve dobilo svjetski izgled, poput sličnih u svjetskim metropolama.

Ekonomija 02-12-2020

Moratorijum: Zamrznuta otplata kredita ukupne vrijednosti 70 miliona eura

Skoro 70 miliona eura kredita nalazi se u moratorijumu, odnosno odložena je otplata kroz mjere koje je do sada donijela Centralna banka za saniranje posljedica pandemije, piše Pobjeda, pozivajući se na Centralnu banku Crne Gore (CBCG).

02-12-2020

Velika Britanija prva u svijetu odobrila upotrebu vakcine protiv COVID-19

Velika Britanija je prva u svijetu odobrila upotrebu vakcine protiv koronavirusa COVID-19 koje su napravile kompanije Pfizer i Biontech.

Politika 02-12-2020

UŽIVO Krivokapić danas predstavlja program i sastav Vlade

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić danas će u parlamentu obrazložiti program i personalni sastav nove Vlade. Sjednicu možete pratiti uživo i preko portala rtvbudva.me.

Politika 02-12-2020

Bečić: Đukanović će prisustvovati podnošenju Krivokapićevog ekspozea

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić iznijeti svoj ekspoze.

Društvo 02-12-2020

Konferencija o digitalnom učenju danas i sjutra u Budvi

Centar za stručno obrazovanje u ulozi EPALE Nacionalne službe podrške za Crnu Goru, organizuje nacionalnu EPALE konferenciju na temu "Izazovi, razvoj i trendovi u oblasti digitalnog učenja". koja će se održati danas i sjutra u hotelu "Budva".

02-12-2020

TOB: Novi promotivni materijal inspirisan gastro ponudom

Turistička organizacija opštine Budva nedavno je završila projekat izrade novih fotografija, video materijala i brošure inspirisanih gastro ponudom budvanske rivijere, kao jednim od najkvalitetnijih segmenata turističke ponude grada.

Društvo 02-12-2020

Morsko dobro za gradski park izdvaja 75.000€

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je u petak 27. novembra raspisalo javni poziv za izvođenje radova na uređenju gradskog parka u Budvi - završno oblikovanje parkovskog prostora, faza III.

Društvo 02-12-2020

(VIDEO) U Budvi se svakodnevno dezinfikuju ulice i objekti po preporukama NKT-a

U skladu sa mjerama opštinskog tima za zaštitu stanovništva, pripadnici Službe zaštite i spašavanja svakodnevno dezinfikuju javne objekte i površine u gradu.

Reklame