ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Brdska trka 1. i 2. juna

  Međunarodna brdska auto trka Kotor – Trojica, Memorijal Tripo Bukilica biće vožena 1. i 2. juna, saopštio je organizator takmičenja, Auto moto sportski klub Kotor.

 • Javne konsultacije za Nacrt Odluke o komunalnom redu u Budvi

  Sekretarijat za komunalno stambene poslove upućuje Javni poziv građanima opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, interese i stavove u vezi pripreme Nacrta Odluke o komunalnom redu na teritoriji Opštine Budva.

 • Više naselja bez struje zbog radova na mreži

  Zbog planiranih radova na mreži, danas će, od devet do 12 i od 11 do 15 sati će bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u zgradama Bemax i ICL u Mediteranskoj ulici, dio naselja S41, Golubovina, dio naselja Bijeli Do.

 • Danas promjenljivo, mjestimično kiša

  U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a mjestimično se očekuje i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana.

 • Dinamitaši u akciji

  Članovi organizacije "Stop krivolovu" danima ukazuju na konstante detonacije u reonu Luštice, i trude se, kako kažu, da animiraju sve da se nešto preduzme, jer se stvari nanovo lagano otimaju kontroli.

 • Koliko dnevno treba da hodate da biste izgubili na težini

  Hodanje je jednostavan i efikasan način za gubitak kilograma, ističu stručnjaci. Ali ako želite da vidite rezultate, moraćete da pređete određeni broj koraka u danu u kombinaciji sa zdravom prehranom.

 • Sjutra promjenljivo, mjestimično kiša

  U Crnoj Gori sjutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a mjestimično se očekuje i kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno od sredine dana.

 • Pistaći najzdravija grickalica na svijetu

  Ako volite često nešto da grickate, imamo odličan predlog - loše grickalice zamijenite zdravim! Umjesto kojekakvih keksića i biskvita, posegnite za orašastim plodovima, koji osim što su ukusni, povoljno utiču na mozak i cijeli organizam.

 • Sjutra više naselja bez struje

  Zbog planiranih radova na mreži, u petak 24. maja od devet do 12 i od 11 do 15 sati će bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u zgradama Bemax i ICL u Mediteranskoj ulici, dio naselja S41, Golubovina, dio naselja Bijeli Do.

 • Samostalna izložba slika slikara Mila Albijanića

  U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u galeriji budvanskog hotela Adria usubotu, 25. maja u 20 sati, biće otvorena samostalna izložba slika tivatskog slikara Mila Albijanića.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Umjetnik će se predstaviti sa 30 slika manjeg i srednjeg formata radjenih u tehnici ulje na platnu, pod nazivom “Oči mora”. Albijanič je do sada imao, 31 zajedničku i 26 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Izlagao je u Sarajevu, Beogradu, Solunu, Zrenjaninu, Trebinju, Banja Luci, Nikšiću, Kotoru, Herceg Novom, Tivtu, Budvi, Podgorici, Petrovcu i drugim gradovima. Mile Albijanić je rodjen 1963. godine u Bileći. Diplomirao je Filozpfskom fakultetu u Nikšiću 1990. godine na pedagoškom odsjeku. U struci je radio u Bileći i Nikšiću. Član je Udruženja likovnih umjetnika Bosne u Hercegovine (ULUBiH), a živi i radi kao slobodan umjetnik u Tivtu, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close