ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Vlado Georgiev 3. juna u Budvi

  Pop pjevač Vlado Georgiev održaće koncert 3. juna u Budvi na manifestaciji "U susret novom ljetu", saopštili su iz Turističke oganizacije Budve.

 • Dobri uslovi za vožnju

  Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

 • Danas oblačno, kiša poslijepodne

  U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, dok se u drugom dijelu dana očekuje mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom.

 • Medjunarodna naučna konferencija "Učitelji budućnosti"

  17. Medjunarodna naučna konferencija, “Učitelji budućnosti”, koju organizuje Institut za mendadžmetn znanja iz Skoplja, u suorganizaciji sa 42 visokoškolske institucije, među kojima je i budvanski Fakultet za biznis i turizam, počeće sjutra u zgradi Akademije znanja.

 • Okrugli sto i promocija časopisa "Krug" u Narodnoj biblioteci Budve

  U organizaciji JU "Narodna biblioteka Budve" i NVO "Sedma sila mladih", u subotu, 26. maja biće održana promocija devetog broja časopisa "Krug mladih" i tim povodom upriličen okrugli sto na temu „Medijska pismenost u Crnoj Gori i kampanja Birajmo šta gledamo“.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Kako ocujenjuju medijsku pismenost u Crnoj Gori, da li građani Crne Gore kritički promišljaju i selektuju sadržaje koji im se nude putem medija, vode li računa o tome šta gledaju i kakvim sadržajima su izložena njihova djeca, samo su neka od pitanja na koja ćemo čuti odgovore od sagovornika: Elvire Ceković PR Agencije za elektronske medije, mr Božene Jelušić, dr Predraga Zenovića, mr Gordane Ljubanović i urednice časopisa Zorice Radenović. Na promciji će biti prikazana tri spota koji se emituju u okviru kampanje „Birajmo šta gledamo“ koja treba da utiče na podizanje nivoa svijesti o važnosti medijskog opismenjavanja roditelja, staratelja i djece i o važnosti odabira medijskih sadržaja za djecu. Kampanju su pokrenuli Agencija za elektronske medije Crne Gore i predstavništvo UNICEF-a u Crnoj Gori. Članovi redakcije budvanskog časopisa i portala Krug mladih postavljaće pitanja sagovornicima, a u diskusiju se mogu uključiti i gosti promocije. Moderatorka večeri je Stanka Stanojević, a promocija počinje od 19 časova, u prostorijama biblioteke (Akademija znanja).

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
17°C

25-05-2018

28°C
17°C

26-05-2018

29°C
17°C

27-05-2018

29°C
18°C

28-05-2018

29°C
18°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close