ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Porto Montenegro u petak organizuje sajam sezonskog zapošljavanja

  Porto Montenegro organizuje 8. Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 22. marta, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba (nekadašnji Dom vojske), od 10:00 do 17:00h.

 • Istina ili ipak zabluda?

  Postoje stvari u koje bespogovorno vjerujemo. One se godinama, pa čak i decenijama prepričavaju, prenose s generacije na generaciju i usvajaju kao neoborive istine. Ipak, nerijetko se desi da neka nova istraživanja u potpunosti sruše "mit" i otkriju pravu istinu o uvreženim i naizgled neoborivim činjenicama. U nastavku vam donosimo neke od najvećih zabluda čovječanstva.

 • Promjena režima saobraćaja

  Od sjutra 19. marta, sa početkom u 8 časova, na dijelu desne kolovozne trake Mediteranske ulice u blizini vrtića, doći će do promjene režima saobraćaja iz jednosmjernog u dvosmjerni, kako bi se omogućilo nesmetano izvođenje radova na atmosferskom kanalu na raskrsnici ulica Mediteranske i Mila Milunovića.

 • Mladi budvanskog PzP-a donirali namirnice samostanu "Sveti Vid"

  Mreža mladih Pokreta za Promjene iz Budve nastavila je sa donacijama u svojoj opštini.

 • Zabrana parkiranja u djelu Mediteranske ulice

  Vlasnici prevoznih sredstava, parkiranih na potezu od bivše zgrade "Zeta filma" do sadašnje "Hipotekarne banke" u djelu Mediteranske ulice dužni su da večeras, zbog radova na čišćenju atmosferskih kanala, uklone svoje automobile sa navedene lokacije, navodi se u saopštenju gradskog Vodovoda.


Budva Online - Budva, Crna Gora

"Molimo poštovane sugrađane i druge korisnike prevoznih sredstava da poštujući naš apel, doprinesu što bržem i lakšem odvijanju naših aktivnosti", zaključuju iz ovog preduzeća, te napominju da do završetka naznačenih radova parkiranje neće biti moguće. U slučaju pogoršanja vremenskih prilika, radovi će biti odloženi, a o terminu nastavka i zovog preduzeća će blagovrmeno informisati javnost.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close