ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

Izložbu će otvoriti predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, a u muzičkom dijelu programa učestvovaće ženska vokalna grupa „Harmonija“ iz Budve. Izložene slike i crteži poznatog budvanskog slikara mogu se pogledati do 15. januara 2018. godine. Dio teksta iz kataloga Kroz svako pominjanje imena Jovana – Jova Ivanovića i svaki pristup tumačenju njegovog slikarstva, pred nama, uvijek nanovo, osvane raskošno plavetnilo osobene vizije Mediterana. Mediterana ne samo prepunog sunca i mora, već i Mediterana oplemenjenog određenim postulatima koji uključuju karakteristike podneblja u kome je rođena drevna evropska civilizacija. Kao i u djelima najvećih svjetskih slikara, bilo da je u pitanju Španija, Italija, ili Grčka (Velaskez, Pikaso, Pijero dela Frančeska, El Greko... ), dubinski slojevi tipološke specifičnosti mediteranskog likovnog izraza ostvareni su u svojoj posebnosti i u djelu Budvanina Jovana Ivanovića. Ova neobična likovna pojava u jugoslovenskoj umjetnosti druge polovine XX i početka XXI vijeka, cijelovito ispunjena i oplemenjena tim čudnovatim mediteranskim duhom, daje nam za pravo da ga, ne slučajno, bez ikakvog pretjerivanja, povezujemo sa najvećim imenima evropskog, pa i svjetskog slikarstva... ...Svaki novi susret sa slikarstvom Jovana Ivanovića predstavlja put ka zaboravljenoj Božanskoj suštini koja se od davnina, na različite načine, pokazivala u stvaralaštvu i umjetničkom logosu Mediterana. U mnoštvenom izrazu govor umjetnosti je uvijek sijanje luče Božanskog otkrovenja koju je Jovan od Budve, naš savremenik, kroz vizuelni jezik slike uspio da oblikuje i na jedinstven način iskaže. mr Lucija Đurašković istoričarka umjetnosti

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
9°C

24-11-2017

17°C
7°C

25-11-2017

16°C
10°C

26-11-2017

14°C
7°C

27-11-2017

12°C
3°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close