ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online Smještaj


 • Medjunarodno veče folklora večeras u Budvi

  U organizaciji Medjunarodne asocijacije folklora iz Ohrida u Makedoniji, u nedjelju, 30. aprila u 19 sati i 30 minuta, na platou hotela Tre Canne u Budvi, biće održano medjunarodno veče folklora.

 • Takmičari Karate kluba Budva uspješni na Prvenstvu Crne Gore

  Takmičari Karate kluba "Budva" su 29.04.2017. godine učestvovali na Prvenstvu Crne Gore za poletarce, mladje pionire, pionire i nade, koje je održano u Podgorici, i u konkurenciji 29 klubova sa preko 380 takmičara, postigli su izvanredan sportski rezultat osvajanjem šest zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih medalja.

 • Branko Đurić prvi u Ulcinju

  Branko Đurić, mladi teniser iz Budve osvojio je novi turnir iz kalendara Tennis Europe koji se ove sedmice igrao u Ulcinju.

 • Medalje za Karate klub Stari grad

  Takmičari Karate kluba "Stari grad", su na Državnom prvenstvu Crne Gore u karateu za poletarce, pionire i nade 2017. održanom 28. aprila u Podgorici ostvarili izvarendan rezultat osvojivši dvije zlatne, dvije srebrne i četiri bronzane medalje i tako se plasirali za predstojeće Prvenstvo Balkana, kao članovi državne reprezentacije.

 • Petar Ivković na čelu OO SD Budva

  Socijaldemokrate Budve su danas održale redovnu izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi opštinski odbor koji broj 35 članova, dok je za predsjednika odbora izabran Petar Ivković.


Budva Online - Budva, Crna Gora

"Konvenciji je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, koji je izrazio zadovoljstvo radom i postignutim rezultatima budvanskog, ali i ostalih odbora SD-a, kao i evidentnim da se trendom rasta podrške Socijaldemokratama koji će se nastaviti u Novom. Istakao je da je Socijaldemokratama važno da budu što bolji i jači, ali im je još važnije da Crna Gora bude još bolja i uspješnija. Dosadašnji predsjednik OO SD Budva, Draško Krivokapić je istakao da je zadovoljan učinkom Socijaldemokrata u Budvi u prethodnom periodu, ali je siguran da će Socijaldemokrate sa novim rukovodstvom još jače, snažnije i motivisanije djelovati za dobrobit svih građana Budve. Novoizabrani predsjednik OO SD Budva, Petar Ivković, predstavio je prioritetne ciljeve SD Budva u narednom periodu i napomenuo da su Socijaldemokrate za relativno kratko vrijeme postale prepoznatljiva partija, koja predstavlja novu, zdravu ponudu na političkom prostoru Budve. Naglasio je da će budvanske Socijaldemokrate u narednom periodu angažovati sav svoj potencijal kako bi se podrška SD-u u ovom gradu nastavila. Konvenciji su prisustvovali potpredsjednik Mićo Orlandić i članovi Predsjedništva Marija Blagojević i Nermin Bećirović", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Budve.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com Events


Budva Online Vremenska prognoza

Danas

Trenutno
11°C

01-05-2017

23°C
11°C

02-05-2017

24°C
11°C

03-05-2017

24°C
12°C

04-05-2017

23°C
12°C


Budva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close