ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Apartmani Vidikovac

  Apartmani Vidikovac

  Luksuzni apartmani sa pogledom na more

 • Hotel Chill and Go

  Hotel Chill and Go

  Chill and Go je novoizgrađeni hotel na savršenoj lokaciji u Budvi

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


Budva Online SmještajBudva Online - Budva, Crna Gora

Zaključivanjem koalcionog Sporazuma i zvaničnim početkom vršenja vlasti Crnogorske u Budvi mogućnost uvođenja prinudne uprave u Opštinu je eliminisana. Demokratama, DF-u, SNP-u, DEMOS-u, URI, SDP-u i bivšim Liberalima pridružila se Crnogorska koja u sazivu lokalnog paralmenta ima tri odobornika. U skladu sa potpisanim Sporazumom, Crnogorskoj će pripasti mjesto prvog potpredsjednika Opštine, predsjednika Izvršnog odbora TO, mjesto načelnika jednog sekreterijata kao i direktorsko mjesto u preduzeću kojem je Opština osnivač. Odbornik Crnogorske, Dragan Purko Ivančević naglasio je da će istrajati do kraja mandata kako bi Budvi vratili stari sjaj. Nezavisni odbornik Stevan Džaković kazao je da ne zna ništa o Sporazumu. Na sjednicu je došao sa zakašnjenjem. Predsjednik Skupštine opštine Budva, Đorđije Vujović je kazao da je stvaranje postizborne koalcije dobra vijest za građane i da su se stekli uslovi za donošenje odluka važnih za grad. Širenje koalcije prema riječima Predsjednika opštine Budva, Dragana Krapovića je dobro za veći dio građana i političkih subjekata koji participraju u lokalnom paralamentu. Koalicioni Sporazum će kako smatra omogućiti kvalitetniji rad lokalne uprave i stabilnost. Dodao je da je do dogovora došlo lako i odbacio tvrdnje da se radi o političkoj korupciji. Za 16. sjednicu lokalnog paralmenta predviđen je dnevni red na kojem su bile 53 tačke. Prihavećni su Izvještaji o radu predsjednika Opštine i radu lokalne uprave i službe u 2017. godini. Data je saglasnost o podsticajima i investiranju u razvoj poljoprivrede, na izmjene i dopune programa privremenog korištenja reklamnog prostora na teritoriji opštine doo Mediteran reklame i o skraćenom postupku likvidacije JPRDS Televizija Budva. Dok završni račun Opštine za 2017.godinu nije izgalsan kao i odluka o cijenama komunalnih usluga na na području opštine Budva kojom je predviđeno umanjene cijena od 10 odsto za fizička lica.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close