ENG | MNE

 
Smještaj Rent-a-car Izleti

Traži smještaj


Budva Online preporučuje

 • Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon

  Hotel Poseidon - uživajte u odmoru na plaži! Hotel Poseidon se nalazi direktno na plaži Jaz.

 • Hotel Shine

  Hotel Shine

  Hotel Shine - na samoj obali bečićke plaže, pruža neopisiv pogled na more iz svojih luksuzno opremljenih apartmana.

 • Apartmani Ivanović

  Apartmani Ivanović

  U srcu Budve, na samo 3 minuta hoda od Starog grada Budva. Novi apartmani Ivanovic Budva vas očekuju!

Budva Online Smještaj


 • Lagoon apartmani

  Blaza Jovanovica 36, Budva

 • Olive Street Apartment

  Ulica Maslina, Budva

  Cijena od10€
 • Meva Apartment

  Ulica Mainski put 64, Budva

  Cijena od12€
 • Ivanovic Apartments

  Primorski bataljon 7, Budva

  Cijena od20€
 • Aleksandar

  Bijeli Do, Budva

  Cijena od8€
 • Adžić

  Žrtava Fašizma 124, Budva

  Cijena od11€
 • Budva Inn Apartments

  Babilonija 84, Budva

  Cijena od12€
 • Raičević

  Bijeli Do bb, Budva

  Cijena od10€
 • Apartmani Saša

  Mainski put br.68, Budva

  Cijena od8€
 • Spa Resort Bečići

  Ive Lola Ri​​​​​​bara bb, Bečići

  Cijena od20€
 • Branko Kalezic

  Bijeli Do bb, Budva

  Cijena od10€
 • Apartmani Tatjana

  Mainski put bb, Budva

 • Splendid Resort

  Bečići, Bečići

  Cijena od75€
 • Poseidon

  Plaza Jaz, Jaz

  Cijena od27€
 • Aleks

  Mainski put bb, Budva

 • Iberostar Bellevue

  Bečići bb, Bečići

Budva Online Smještaj


 • Odissey- mjesto za Vas

  Odissey ponovo sa Vama! Uživajte svakoga dana u specijalitetima iz naše kuhiinje! Domaća hrana, pršut, sir i vino jer važno je ugoditi sebi i sebi dragim ljudima! A u Odisseyu ste na pravom mjestu, nama je hedonizam omiljena riječ!

 • Odissey- mjesto za Vas

  Odissey ponovo sa Vama! Uživajte svakoga dana u specijalitetima iz naše kuhiinje! Domaća hrana, pršut, sir i vino jer važno je ugoditi sebi i sebi dragim ljudima! A u Odisseyu ste na pravom mjestu, nama je hedonizam omiljena riječ!

 • Nekoliko budvanskih naselja sjutra bez struje

  Zbog planiranih radova na mreži, sjutra će bez napajanja električnom energijom će ostati pojedini dijelovi Budve.

 • FBT: Stipendija od 4.500 eura za maturanta koji ponudi najbolju biznis ideju

  U skladu sa dugoročnim opredjeljenjem usmjerenim ka stvaranju visokokvalitetnih kadrova Fakultet za biznis i turizam Budva stipendira i podstiče razvoj najtalentovanijih đaka i studenata.

 • TN Slovenska plaža sjutra počinje sa radom

  Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom „Odmor koji ste zaslužili“ sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora nakon pandemije korona virusa.

 • Sjutra podizanje prve Plave zastavice u Crnoj Gori za 2020.

  Prva Plava zastavica u Crnoj Gori za 2020. godinu biće podignuta sjutra, simbolično na "Dan okeana i mora" na tivatskoj plaži "Kalardovo" u 11 sati, saopšteno je iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

 • Montenegroberza: Indeksi u zelenom

  Pad prometa i rast indeksa obilježili su na Montenegroberzi sedmicu u kojoj je Vlada usvojila rebalans ovogodišnjeg budžeta.

 • Četiri zdrava napitka koja čiste organizam

  Trendovi zdravih napitaka se često smjenjuju, ali teško se bilo koji napitak može takmičiti sa čašom obične vode, a posebno ako u nju dodamo neki od sljedećih četiri sastojka.

 • "Hertz" u Crnoj Gori neometano posluje

  Privredno društvo "Hertz - Autotechnica Montenegro" i njegov ogranak u Crnoj Gori posluje neometano uprkos podnešenim zahtjevima za bankrot od kompanija u SAD i Kanadi.

 • AMSCG: Saobraćaj je umjerenog inteziteta

  Saobraća se po pretezno mokrim i klizavim kolovozima. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.


Budva Online - Budva, Crna Gora

Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most – Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a odobrava se i povremena obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta. Na magistralnom putu M–11 Lepetani-Tivat zbog izvodjenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod odobrava se promjena rezima saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a predvidjeno je da radovi traju od 02.06.2020. godine do 15.06.2020. godine. Na regionalnom putu Krstac-Ivanova Korita, na dionici Medjuvršje-Ivanova Korita od 25.05.2020. do 25.06.2020. godine saobraćaj će se obustavljati za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 12.00 sati. Do 18.06.2020. god zbog izvodjenja bušačko minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka odobrava se potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 11.00 časova i od 13.00 do 15.00 časova. Do završetka radova ,na rekonstrukciji puta Lubnice – Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 2 sata u terminu od 07.00 do 17.00 sati. Zbog izvodjenja minerskih i asfalterskih radova na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka do 30.06.2020. god odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 16.00 sati. Od 21.05.2020. godine do 05.06.2020. godine zbog radova na mag.putu M-6 dionica Šavnik-tunel Vojnik odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kao i povremena obustava saobraćaja ne duža od 15 minuta. Na regionalnom putu Mojkovac-Djurdjevića Tara u mjestu Gojakovići saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-23 Cerovice-Rogami dionica Rogami –Spuž promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni . Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izvodjenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija. Do završetka radova odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije zbog izvodjenja radova na izgradnji kružne raskrsnice kod Doma Vojske i kod skretanja za Gradiošnicu na mag.putu M- 11 dionica Lepetani-Tivat. Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) donijelo je danas odluku da od 1. juna, Crna Gora otvori sve putne granične prelaze prema susjednim državama koji su bili zatvoreni u okviru mjera protiv širenja koronavirusa Granični prelaz Vraćenovići na putnom pravcu Nikšić-Bileća je zatvoren za saobraćaj zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji. Intenzitet saobracaja je umjerenog inteziteta.

Sobe i apartmani

Privatni smještaj na budvanskoj rivijeri od soba, apartmana, kuća za odmor do luksuznih vila. Rezervišite smještaj direktno sa vlasnikom.

Hoteli

Pronadjite apartman u hotelu u blizini mora, sobu sa pogledom na more, luksuzni apartman ili samo jeftini hotel na budvanskoj rivijeri.


Specijalne ponude i paketi 2012

Budva Online - Budva, Crna Gora

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćenje može da počne. Ovaj portal je stvoren da Vas upozna sa turističkom ponudom budvanske rivijere. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama...
Budva.com želi Vam ugodan boravak na budvanskoj rivijeri!

Budva.com EventsBudva.com je jedan od najboljih sajtova za online smeštaj i rezervacije u Crnoj Gori još od 1999. godine.

 

Budva.com vam nudi veliki izbor smestaja na Budvanska rivijera Crna Gora. Pronadjite i rezervisite hotel ili privatni smestaj Budva na pjenu od mora: Budva, Becici, Rafailovici, Przno, Maestral, Sveti Stefan, Petrovac... Naci cete najbolju cenu za sezonu 2012!

 

Reklame

Close